Når du skal ut å reise, er det herlig å vite at du kan få mye for pengene. Du trenger ikke å tømme lommeboka selv om du skal booke fly og en plass å bo. Reis billig med god komfort, og ha nok penger til å kunne investere i deg selv, med flotte opplevelser og spennende shopping.

penger-mynt

Rimelig hotell

Du kan finne mange boalternativer på Hotell Oslo og registrere deg for å motta nyhetsbrev. Reiser du til Norges hovedstad, finner du de største kjedene på nett. Har du først registrert deg for å motta nyhetsbrev, kan du følge med på diverse rabatter hos de mange hotellkjedene. Har du først funnet ditt favorittkonsept, kan du også dra nytte av det senere, med reduserte priser gjennom deres bonusprogram.

Sammenlign priser på internetts søkemotorer og se hvor du får mest igjen for pengene. Husk å lese teksten med liten skrift. Flere hosteller har ikke ekstratjenester som laken og håndklær inkludert i prisen. Har du med deg sovepose, kan du selvfølgelig også bytte ut lakenet med din egen sovepose. Har du først funnet ditt favorittbosted, kan du holde deg oppdatert på de mange rabattløsningene som finnes.

Rimelig komfort

Å finne gullbillettene på kollektiv transport er kanskje den største utfordringen når du skal planlegge reise. De største flyselskapene har, som hotellkjedene, forskjellige bonusløsninger der du kan opparbeide deg poeng, noe du kan benytte på enda flere reiser. Bestill for eksempel ditt Eurobonus-kort gjennom Star Alliance, eller Norwegian Card hos Norwegian, og slå flere fluer i et smekk. SAS er en del av Star Alliance og har i lang tid gjort det mulig for lojale kunder som benytter seg av deres tilbud, å få flotte reiser betalt med bonuspoeng. Velger du Norwegian når du reiser, kan du søke om å motta Norwegian Visa Card. Med kortet får du poeng per krone du bruker, og poengene kan du få utbetalt i reiser. Du kan betale regninger og betale med kortet i butikk, og du vil raskt opparbeide deg reisebonus med Norwegian. Bruker du Norwegian Card, vil du motta bonuser hos flere andre kjente forretninger også.

Nyt reisen!