De som er på utkikk etter en god ektefelle, har ofte flere personlighetstrekk de ser etter. Hvordan behandler personen familien sin, har personen gode manerer, og hvordan håndterer han eller hun penger. Selv om det er farlig å få for stor kjærlighet til penger, er det ikke tvil om at penger er viktige og at de bør håndteres med ansvarlighet.

Straks inntekten er kommet inn på konto, er det viktig at regningene betales først, så kan fornøyelsene komme etterpå. En fast jobb sørger for en sikker inntekt, noe som kanskje er det mest grunnleggende for en stabil økonomi. Dette er det merkelig nok ikke alle som forstår, for eksempel de som er helt avhengige av nettsider som casinoer.com, og det gjelder i særlig grad spilleavhengige.

 

Store gevinster deles ut i ny og ne

En veldig stor lottogevinst kan faktisk føre til at vinneren slipper å jobbe mer for resten av livet. Et innkjøp av en selveierleilighet med lave månedlige kostnader gjør at det blir relativt billig å ha bolig, og siden et beløp på mange millioner kroner gir gode renteinntekter kan det fort føre til at en kjempegevinst holder for en hel mannsalder.

Dette er drømmen for mange, men en drøm er som kjent ikke virkelig. Virkeligheten er en helt annen, hvor de aller fleste må jobbe for å tjene til livets opphold, og selveierleiligheter er det langt fra alle som kan skaffe seg. De fleste må ty til leiligheter i borettslag, hvor felleskostnadene hver måned fort blir høye, kanskje noen ganger opp til 10 000 kroner i måneden.

Har man ikke en sikker inntekt, kan følgene bli katastrofale hvis man unngår å betale de faste utgiftene i rett tid. De som tror at en lottogevinst skal slette alle utgiftene for godt vil som oftest bli skuffet, siden vinnersjansene er så ørsmå.

Det kåres selvsagt vinnere hver uke under lottotrekningen, men det er også flere tusen som blir skuffet hver uke. Det er derfor statistisk sett lite lurt å satse alt på en lottogevinst som kunne ha fjernet alle økonomiske problemer, siden sjansen for å få den gevinsten er utrolig liten. En sikker jobb som gir sikker inntekt er fortsatt nøkkelen til en stabil økonomi.